Menu Sluiten

Gitterboxen


Gitterboxen

Informatie over gitterboxen.

Gitterboxen zijn speciale types metalen draadcontainers. Deze boxen kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Vaak gebruiken bedrijven deze boxen vooral als opslagboxen voor producten en goederen. Andere namen voor deze gaascontainer zijn gaaspallet of gibo.

Ze voldoen aan de UIC 435-3 norm. Dit is een EPAL norm voor ladingdragers.

De gitterboxen zijn ontworpen voor zware omstandigheden in industriĆ«le magazijnen.  Meestal worden ze gebruikt voor de opslag van producten. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de bouw, de automobielindustrie of de staalindustrie.

Naast opslag van onderdelen, worden ze gebruikt voor het verzamelen van afval. Doordat het een standaardmaat en uitvoering is, zijn ze gemakkelijk uitwisselbaar.

Zoek je gitterboxen, dan ben je bij Palraco uit Wellen zeker aan het juiste adres. Zij zijn expert in magzijninrichting.

Indien u uw voorraad visueel wilt houden, is het belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben. Gaascontainers helpen daarbij. Een zeer bekende uitvoering is uiteraard de pool-gitterbox. Dit is een draadcontainer met uniforme afmetingen en met een halve neerklapbare en opklapbare voorwand en met in de bodem stalen profielen et houten planken.

Standaard hebben ze ook een halfhoge en een 3/4de hoge versie beschikbaar.

Info over gitterboxen

Meer info over Gitterboxen

Bij de gaascontainers kunt u kiezen tussen gelakte of verzinkte versies. Deze laatste worden meestal buiten gebruikt of in de voedingsindustrie. Deze afwerking is duurzamer.

Palraco biedt een uitgebreide waaier van oplossingen op gebied van stapeling.

Meer info over gitterboxen nu op https://www.palraco.be/.

Tags

Gitterboxen |